Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠŠ

Vybíráte věci z kontextu. Já jsem svá tvrzení podložil důkazy. Ty Vás však nezajímají.

0 1
možnosti
VH

Kde žijete, uvržen v nesnesitelné bídě? Než se spojit s takovými hlupáky a demagogy, je lepší prakticky cokoli. A ta čeština? Vy jste asi několik let ve škole chyběl.

"Už nemusíme volit své zlodějů, který způsobily, že náš právní systém je nefunkční , rozkradli státní majetek , uvrhli většinu občanů do nesnesitelné sociální bídy a odmítali zprovoznit náš právní systém , když naše podněty a petice nevyřídili v souladu s ústavou."

1 0
možnosti
ŠŠ

Prepáčte za moju googlovú češtinu.Pre demagóga a hlupáka je každý hlupák a demagóg. Vás nezaujímajú dôkazy, jednoducho sa Vám nepáči o čom píšem, preto urážate. Jednoducho sýty hladnému neverí.

0 1
možnosti
Foto

Jistá míra nedůvěry je dána již tím, že to, či ono ,,kdosi" organizuje. Zcela zákonitě se tak ocitá na vrcholu nějaké organizační pyramidy. Výsledek pak bývá vždy stejný. ,,Vykrystalizují" se ,,vůdci". Někdy ,,adorovaní", jindy skuteční. Jedno nevylučuje druhé. Kolikrát se etablují i z řad ,,neplacených aktivistů". A nemusí to být bezpodmínečně např. chartisté, že. Či kdokoli jiný8-o:-/;-)

0 0
možnosti
ŠŠ

.To není o nedůvěře, to je od důkazech, které prohlížíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 648x
Neplacený aktivista lidských práv

Seznam rubrik