Návrat zneužité moci do rukou občanů

Moc občanů se realizuje přímo většinou přes veřejná shromáždění . Při zvětšení samosprávných území se přímá moc v praxi nedala realizovat , proto se přistoupilo k zastupitelské demokracií , v níž občané delegovaly svou moc zvolených zástupců . Zvolení zástupci byli povinni prosazovat vůli voličů - občanů ve prospěch občanů . To znamená, že zvolení zástupce nemohou prosazovat vůli občanů ve prospěch politické strany , nebo ve prospěch sponzorů politických stran .

Čím bylo spravované území větší, tím se naskytla větší možnost zneužití moci, když zvolení zástupci prosazovali zákony a rozhodnutí v neprospěch voličů - občanů. Nakonec to vyústilo až do válek a jiných zločinů proti lidskosti .

Většina států ve světě , poučeni z nehumánní druhé světové války, v době kdy se zlo ukrylo před světem , uzavřela dvě obsahem mimořádně humánní dohody, které měly zajistit , že zvěrstva druhé světové války se již nebudou více opakovat .

 

Byla to :

1. Charta OSN , která byla přijata dne 26.6.1945 a dosud ratifikovalo 193 států

2. Všeobecná deklarace lidských práv . která byla přijata dne 10.12.1948

 

Po čase zlo vyšlo z úkrytů a dostalo se do míst, která s odpovědné za provádění uvedených dohod. Zlo se tam dostalo proto, že byla v demokratických zemích znovu zneužita moc občanů. Zneužili ji zvolení zástupci a také ti , kteří byli státy přímo delegovaní do těchto postů v OSN. Od počátku studené války až dodnes se svět zmítá v neustálých konfliktů, ve kterých se porušuje Charta OSN a Všeobecná deklarace lidských práv.

Dnes v 21. století jsou vyvinuty technologie, kterými lze stát spravovat přímo občany . Ve světě internetu a sociálních sítí je stát jako jedna vesnice a svět jako větší město .

Už nemusíme volit své zlodějů, který způsobily, že náš právní systém je nefunkční , rozkradli státní majetek , uvrhli většinu občanů do nesnesitelné sociální bídy a odmítali zprovoznit náš právní systém , když naše podněty a petice nevyřídili v souladu s ústavou. 

Podrobnosti: http://stefanstefanides.blog.sme.sk/c/346695/Korupcia-a-pravo.html

Už se nemusíme bát , že tito zločinci . pak jak nás prodali zločineckým korporacím a místo demoktatického státu nám vytvořili protektorát , budou o naší svobodě dále rozhodovat .

Podrobnosti: http://stefanstefanides.blog.sme.sk/c/350576/Slovensko-je-republikou-alebo-protektoratom.html

Co však proto musíme udělat ?

Musíme si vzít svou svobodu do vlastních rukou a musíme rozumně s ní naložit .

Například, můžeme se přidat k občanům, kteří to již udělali a slobodu a moc si vzali zpět do svých rukou .
Kdo se k nám chce přidat , najde nás na tomto internetovém odkazu:

http://obcianskytribunal.sk/signatari/

nebo jsme ve skupině na sociální síti na tomto odkazu:

https://www.facebook.com/groups/povstalci/

 

Ti občané, kteří nechtějí být členy této skupiny a chtějí se podílet na změně mohou se přidat do této skupiny :

https://www.facebook.com/groups/Antitotalita/

Autor: Štefan Štefanides | pondělí 7.4.2014 11:00 | karma článku: 9,43 | přečteno: 573x
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 648x
Neplacený aktivista lidských práv

Seznam rubrik