Štefan Štefanides

Falešná hra

3. 06. 2014 18:51:31
Od dětství jsem měl rád sport. Při něm člověk zapomněl nejen na problémy , ale měl ten pocit ze soupeření , ve kterém oba soupeři měli skoro stejné podmínky. Ještě lepší byl pocit z kolektivních sportů . Hráč dobře věděl kdo je jeho soupeř, kdo spoluhráč a kdo je rozhodčí . Když rozhodčí dobře rozhodoval a hráči na hřišti podali poctivý a obětavý výkon, bylo se na co dívat.


Jiné je to v běžném životě . Od prvních svobodných voleb nám neustále všichni naši politici (bez ohledu na barvu trička) před volbami slibují , že budou kopat za občana . Nešetří pestrou varietou slibů , metod a forem podávání medových motouzů človíčkovi s volebním právem.
Jakmile usednou na židle veřejných činitelů , již kopou občana do hlavy a faulují ho . Rozhodčí mlčí , dívá se na tribunu , (případně po obloze ) a ukazuje, že se nic nestalo . Obecenstvu a to nelíbí, proto píská , křičí , nadává .

Naše Ústava nám slibuje ... tedy občanovi všechna práva a svobody, které má garantovat naše justice .
Stačí jeden zloděj s kufříkem úplatků a veřejný činitel nezná vlastního bratra , ne to běžného občana . Vesele kope kam trefí , ( a hlavně kope sám za sebe ) .

I média deklarují , že udělají vše pro občana . Možná někdy, pak , ale ne teď . Někdy kvůli tomu, abychom na černobílé obrazovce rozeznali kteří jsou naši hráči a kdo je soupeř, si jedno mužstvo vyměnilo i dresy , abychom je pohodlně rozpoznali . Nyní v televizi je náš protihráč , ale redaktoři ho šikovně zamaskují a ukazují ho ve světle našich barev. Přitom kope do občana tak , že občan má samy modřiny . Rozhodčí mlčí , tribuna burácí hněvem .

Podobně je to i s třetím sektorem. Obléknou si trička našeho týmu a tváří se , že brání občana , přitom ho od zadu nedovolené faulují .

Unudilo obecenstvo hrát a dívat se na tuto falešnou hru, proto podávají Národní radě Slovenské republiky petici proti kriváctvu veřejných činitelů a jejich chráněnců a přisluhovačů .

Přílohy.

1. Zápis z falešné hry

2. Petice

Kdo chce se k nám přidat , najde nás na tomto odkazu: https://www.facebook.com/groups/Antitotalita/

Autor: Štefan Štefanides | karma: 5.08 | přečteno: 203 ×
Poslední články autora